ALLE RETTERAlle slags sauser inneholder nøtter, løk, hvitløk og melkeprodukter.Rettene kan serveres laktosefri ved forespørsel.
01. MIX SABZI PAKORA
kr. 99,-Fersk grønnsaker innbakt i linsemel.
02. COCKTAIL SAMOSA
kr. 99,-Deilig med sprø butterdeig fyllt med poteter, erter, koriander og krydder. Allergener: (H)
03. MUSHROOM PAKORA
kr. 105,-Innbakt sopp med cottage cheese, rødløk, koriander og indiske krydder. Allergener: (M)
04. CHICKEN HARYALI KEBAB
kr. 109,-Grillet kylling marinert med koriander og . Allergener: (M,C)
05. FISH AJWAINI TIKKA
kr. 109,-Grillet steinbit marinert med sitron, egg, ingefær, hvitløk og karomfrø. Allergener: (E,F)
06. JHINGA LAZIZ
kr. 109,-Kongereker marinert i egg, salt, hvitløk og krydder. Allergener: (E,F)
07. PANEER SPRING ROLLS
kr. 105,-Indias svar på vårrull , tilsatt cottage cheese , krydder og urter . Allergener: (M)
08. ADRAKI CHAMP
kr. 110,-Lammeribbe marinert i yogurt sitron kanel og grillet med krydder smak. Allergener: (H,M,C)
11. DAL SHORBA
kr. 89,-Toor dahl linsesuppe med koriander, kumin og løk. Allergener: (M)
12. CHICKENCOCONUT SOUP
kr. 99,-Kyllingsuppe tilberedt med kokosmelk og indiske krydder. Allergener: (M,C)
13. NAN
kr. 45,-Gjæret brød. Allergener: (E,H,M)
14. GARLIC NAN
kr. 59,-Gjæret brød fylt med hvitløk og krydder. Allergener: (E,H,M)
15. HARIYALI NAN
kr. 65,-Gjæret brød fylt med feta ost, koriander og løk. Allergener: (E,H,M)
16. PESHAWARI NAN
kr. 69,-Gjæret brød fylt med kokos, rosiner og nøtter. Allergener: (E,H,M,C)
17. KEEMA NAN
kr. 69,-Nan fylt med krydret lammekjøttdeig, løk og koriander. Allergener: (E,H,M)
21. SEEKH KEBAB
kr. 229,-Lammekjøttdeig blandet med løk, sitronsaft, coriander og krydder. Allergener: (H,M,C)
22. CHICKEN TIKKA
kr. 245,-Benfrie kyllingbiter marinert i yoghurt, sitronsaft og krydder. Allergener: (H,M,C)
23. GARLIC CHICKEN
kr. 255,-Marinert benfri kylling i yoghurt, fersk ingefær, grønn chili, hvitløk og cashewnøtter. Allergener: (H,M,C)
24. FISH TIKKA
kr. 245,-Fiskefilet marinert med løk, paprika, egg, tomat, sitron, urter og krydder. Allergener: (E,F,H,M,C)
25. TANDOORI JHINGA
kr. 249,-Kongereker marinert i egg med krydder og urter. Allergener: (E,F,H,M,C)
26. SAFFRON LAMB TIKKA
kr. 275,-Lam marinert i yoghurt med sitron, krydder, urter og saffron. Allergener: (H,M,C)
27. TANDOORI MILLA JULLA
kr. 295,-Assortert utvalg av forskjellige tandoori biter. Allergener: (E,F,H,M,C)
28. ADRAKI CHAMP
kr. 299,-Lammeribbe marinert i yogurt sitron kanel og grillet med krydder smak. Allergener: (H,M,C)
31. MURGH CHAKORI
kr. 235,-Kylling stekt sammen med spinat, hvitløk og utsøkt krydder. Allergener: (H,M,C)
32. MURGH DHANIA
kr. 235,-Kylling tilberedt i curry med fersk koriander og koriander frø. Allergener: (H,M,C)
33. MURGH KADHAI
kr. 239,-Kylling tilberedt med løk, paprika, tomater, ingefær og krydder. Allergener: (H,M,C)
34. Mango Chicken
kr. 239,-Kylling tilberedt i herlig mango curry saus og utsøkt krydder. Allergener: (H,M,C)
35. MURGH KORMA
kr. 245,-Kylling kokt i nøttebasert fløtesaus med cashewnøtter. Allergener: (H,M,C)
36. MURGH MAKHANI
kr. 245,-Kylling tilberedt i aromatis kremet tomat og smør saus. Allergener: (H,M,C)
37. PEPPER CHICKEN
kr. 245,-Kyllingbiter tilberedt med pepper, løk, rødvin, kokos, mandler og krydder. Allergener: (H,M,C)
38. CHICKEN TIKKA MASALA
kr. 245,-Grillede kyllingbiter kokt i herlig masalasaus med cashewnøtter og kokos. Allergener: (H,M,C)
41. LAMB KORMA
kr. 259,-Lam kokt med krydder, urter og nøtter i en mild kremet saus. Allergener: (H,M,C)
42. LAMB PALAK
kr. 255,-Lam kokt i spinat, ingefær, hvitløk, urter og krydder. Allergener: (H,M,C)
43. DARBARI LAMB
kr. 255,-Lam marinert i sennepsfrø, sesam, sortpepper, og deretter tilberedt med løk, ingefær og chili. Allergener: (H,M,C,S)
44. LAMB KOLHAPURI
kr. 255,-Lam tilberedt med stekt casewnøtter, i en herlig saus med kokosmelk. Allergener: (H,M,C)
45. LAMB TIKKA MASALA
kr. 258,-Grillede lammebiter tilberedt med fyldig masalasaus med nøtter og krydder. Allergener: (H,M,C)
46. MASALA LAMB ”Chef’s Special”
kr. 268,-Lam tilberedt med hvitløk, ingefær, kumin og garam masala. Typisk Nord-Indisk. Allergener: (H,M,C)
47. GOSHT SARABI
kr. 269,-Lam kokt med lav varme i krydret fyldig saus tilsatt løk, tomater, grovmalt krydder, saffron og brennevin. Allergener: (H,M,C)
51. FISH MASALA
kr. 229,-Fisk tilberedt i aromatisk masalasaus. Allergener: (E,F,H,M,C)
52. FISH TOMATO
kr. 229,-Fiskefilet kokt med kummin, ingefær og dobbel lett stekt løk i Punjabi stil. Allergener: (E,F,H,M,C)
53. KING PRAWN PALAK
kr. 259,-Kongereker tilberedt med spinat, hvitløk, urter og krydder. Allergener: (E,F,H,M,C,SK)
54. GOAN FISH CURRY “Chef’s Special”
kr. 259,-Fiskefilet kokt i fin fyldig saus tilsatt sitronsaft, frisk koriander, tomater og kokos. Allergener: (E,F,H,M,C)
55. KING PRAWN MASALA
kr. 259,-Kongereker kokt i aromatisk masalasaus. Allergener: (E,F,H,M,C,SK)
56. MASALA LOBSTER
kr. 319,-Hummer kokt i kremsaus med tomater, grønn pepper og løk. Allergener: (E,F,H,M,C,SK)
61. DAL TARKA FRY
kr. 205,-Chana dal stekt med løk, tomater, kummin og fersk koriander. Allergener: (M)
62. NAVRATTAN KORMA
kr. 225,-Sesongens grønnsaker kokt i fløtesaus med ni forskjellige ingredienser. Allergener: (H,M,C)
63. CHANA MASALA
kr. 215,-Kikerter stekt i pannen med løk, tomater, ingefær, hvitløk, koriander og krydder. Allergener: (H,M,C)
64. PANEER MUSHROOM
kr. 225,-Stekt hjemmelaget ost tilsatt løk, tomater, sjampignong i masalasaus. Allergener: (H,M,C)
65. MALAI KOFTA
kr. 225,-Friterte hjemmelagede osteboller fyllt med cashewnøtter og kokt i spesiell smørsaus og fløte. Allergener: (H,M,C)
66. PALAK KOFTA
kr. 229,-Spinatboller fylt med ost og krydder, kokt i en fyldig saus med løk og tomater.
67. DAL MAKHANI
kr. 220,-Linser kokt i aromatisk fløtesaus med hvitløk og ingefær.
68. PALAK PANEER
kr. 229,-Indisk ost tilberedt med spinat hvitløk urter og krydder. Allergener: (H,M,C)
69. “CHEFS SPECIAL MIX VEGETABLES“
kr. 235,-Alle krydderet rett fra maharashtra med assorterte grønnsaker i delikat kremet saus. Allergener: (H,M,C)
70. PANEER KADHAI
kr. 239,-Hjemmelaget ost tilberedt med løk, paprika, tomater, ingefær og krydder. Allergener: (H,M,C)
71. PANEER MAKHANI
kr. 239,-Hjemmelaget ost i en spesialkremet saus med tomater urter og krydder. Allergener: (H,M,C)
81. MURGH TIKKA BIRYANI
kr. 255,-Kylling og ris stekt med løk, paprika,tomat, nøtter og krydder. Allergener: (H,M,C)
82. GOSHT BIRYANI
kr. 269,-Lam og ris stekt med løk, paprika,tomat, nøtter og krydder. Allergener: (H,M,C)
83. JHINGA BIRYANI
kr. 259,-Kongereker og ris stekt med løk,paprika, tomat, nøtter og krydder. Allergener: (H,M,C)
84. RAITA MIX
kr. 49,-Yoghurt tilsatt gulrot, agurk, løk og krydder. Allergener: (M)
85. RAITA MINT
kr. 49,-Yoghurt tilsatt peppermynt og krydder. Allergener: (M)
86. PANEER MAKHAHI BARNEMENY
kr. 155,-Hjemmelaget ost i en spesial-kremet saus med tomater, urter og krydder. Severes med ris. Is som dessert. Allergener: (H,M,C)
87. CHICKEN TIKKA BARNEMENY
kr. 169,-Mild krydret kylling. Serveres med ris eller pommes frites. Is som dessert. Allergener: (H,M,C)
88. CHICKEN TIKKA MASALA BARNEMENY
kr. 169,-Grillede kyllingbiter kokt i herlig masalasaus med cashewnøtter og kokos. Serveres med ris. Is som dessert. Allergener: (H,M,C)
91. MANGO LASSI
kr. 69,-Kald yoghurt drikke laget av mango. Allergener: (M)
92. SWEET DREAMS
kr. 89,-Iskuler med ferske frukter, krem og nøtter. Allergener: (M,C)
93. VARM EPLEKAKE
kr. 69,-Varm eplekake med vanilje is. Allergener: (M,H)
94. MANGO DELIGHT
kr. 95,-Hjemmelaget mango is med kardemomme. Allergener: (M)
95. GAJAR HALWA
kr. 95,-Gulrotkake laget på indiskvis, servert med vaniljeis og ferske frukter. Allergener: (M)
96. Gulab Jamun
kr. 99,-Melkeboller med fersk revet pistasjnøtter og kokos, servert med vaniljeis Allergener: (M,C)